211.jpg
1041.jpg1051.jpg1071.jpg1031.jpg

MATHIEU FASHION SRL

0 recenzii

Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


~Mathieu~ Fashion Luxury Brand se dorește un brand destinat oamenilor pregătiți pentru a purta”altceva” decât ceea ce s-a mai văzut până acum. Dorim să aducem arta în modă, să împreunăm luxul cu abstractul, noutatile din domeniul tehnic cu accesoriile oldies sau metalice , totul pentru a realiza produse neobișnuite, artistice, plăcute ,care au ca destinatie clienții ~Mathieu~ din intreaga lume. Designerii noștrii sunt reprezentați în marea majoritate din artiști (pictori,designeri,)tineri și talentați , dornici de a aduce un nou “suflu” creației vestimentare.
Colecțiile ~Mathieu~ au suferit de-a lungul timpului transformări majore , care au inclus modificări ale stilului, coafurii , accesoriilor, în funcție de viziunea fiecărui designer. Totul este personalizat lucrându-se strict pe fiecare model . Înaintea unei sedințe foto se pun la punct toate detaliile necesare , alegându-se din timp locația, modelul și ținuta adecvată.
Acest brand se dorește pe viitor un concurent serios pe piața artei și a modei, totul fiind lucrat manual , acordându-se atenție maxima fiecărui detaliu, căci știm că detaliile fac diferența.
Proiectul ~Mathieu~ a început din pasiune. Pasiunea pentru artă, lux și modă. Ne dorim să aducem în atenția publicului larg cât mai multe dintre creațiile atelierului ~Mathieu~ pentru a îl familiariza cu acest brand si pentru o mai bună întelegere a filozofiei ~Mathieu~ .
Platforma MATHIEU.RO***~Mathieu~ Fashion Luxury Official Website ( www.mathieu.ro) a fost creată tocmai pentru a veni în întampinarea clienților noștrii și pentru a le fi puse la dispoziție toate informațile de care au nevoie pentru o mai bună cunoaștere a acestui brand. Realizată in mai multe limbi de circulație internaționala, platforma , pune la dispoziția vizitatorilor pagini dinamice web construite în flash, având un design unic si frumos.
Produsele ~Mathieu~ sunt realizate in totalitate manual, pictura fiind executată cu ajutorul pictorilor , utilizându-se materiale fosforescente brevetate de către producător.
Fiecare produs este desenat, gândit , realizat în atelierele ~Mathieu~ furnizorii noștrii fiind unii de primă clasă. Experiența pe care am acumulat-o lucrand pentru branduri de lux din domeniul modei precum Louis Vuitton, Prada Milano, Bally, Spallding& Bross, Le Tanneur , etc, ne ajută să oferim clientilor noștrii calitatea, designul si unicitatea pe care aceștia le caută, foarte multi clienți fiind plăcut surprinsi de faptul ca produsele noastre sunt foarte diferite de cele ale brandurilor pentru care am lucrat.Nu numai că sunt foarte diferite dar,dupa câte se poate vedea unele dintre produsele noastre ajung chiar și la conceptul de așa numita”nebunie” în artă. Tocmai din această cauză am decis sa ne alaturam acestui proiect deoarece acum avem sansa să realizăm produse cu adevarat speciale , să gândim liber, dar mai ales să putem crea produse artistice, nemaivăzute până acum.

Va mulțumim!
FASHION***MATHIEU.RO***~Mathieu~ Fashion Luxury Official Website
www.mathieu.ro

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte