PRINTCART-SIBIU.jpg
logo.pngh548_.jpgIMG_20140212_102326.jpgPromtie-3+1.png

PRINTKART SOLUTION SRL

0 recenzii

Urmărește:

Forma de organizare: Societate cu raspundere limitata (SRL)
Domeniu de activitate: Productie
Cod unic de inregistrare (CUI): RO28667153
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Producem in Sibiu cartuse compatibile laserjet monocrom si color, sub brandul PRINTCART- marca inregistrata pentru o serie larga de imprimante si copiatoare, de asemenea oferim si servicii de reincarcari si reconditionari cartuse inkjet si laserjet pentru imprimante si copiatoare.

Pentru productia de cartuse compatibile laserjet de imprimante si copiatoare, se folosesc componente 100% noi, achizitionate in sistemul de management al calitatii de la furnizori consacrati din Asia si Europa. Garantia produselor PRINTCART este de 2 ani.

Dorim sa fim principalul furnizor de cartuse pentru imprimantele dumneavoastra, atat a persoanelor juridice cat si a persoanelor fizice, oferind servicii mai multe si bune decat va asteptati de la noi.

Bineinteles ca nu reusim sa acoperim, prin solutiile oferite, toata plaja de imprimante si copiatoare, de aceea analizam fiecare cerere pentru a cauta sa descoperim noi solutii.

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte