TOP TECH SRL

0 recenzii

Urmărește:

Forma de organizare: Societate cu raspundere limitata (SRL)
Domeniu de activitate: Distributie
Cod unic de inregistrare (CUI): RO2114184
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


PREZENTARE DE COMPANIE
Inca de la infiintare, din anul 1992, TopTech si-a castigat o certa reputatie intre firmele de distributie de echipamente si solutii IT&C, reusind deopotriva sa impulsioneze dezvoltarea pietei de profil si sa-i satisfaca exigentele. Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice. Colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificata de produse, flexibilitatea si complexitatea solutiilor oferite constituie o prestigioasa carte de vizita, care a mentinut TopTech in topul firmelor din domeniu.
TopTech este o companie privata cu capital integral romanesc, fondata in 1992
Astazi, numele TopTech este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori: TOSHIBA, Hewlett-Packard, Microsoft, Acer, Cisco, Fujitsu, Dell, Lenovo, IBM, Canon, Kyocera, Kip, Intel,
D-Link, Asus, APC, Lexmark, Brother, Oracle, Adobe, Smart Technologies, Xerox, Zebra, Datalogic etc.
TopTech distribuie o gama larga de produse IT si integreaza solutii IT In toate segmentele: Large Accounts, Medium Business si Small Business.

Adaugă recenzia ta

Please login or register to add your review.

WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte